صفحه اصلی > اخبار 


ارسال به دوست     نسخه چاپي

 

 

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

سرو غذاهای رنگارنگ در جشنواره غذای دانشجویی


به گزارش مفدا اسفراین به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذای دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.
در این جشنواره که با استقبال دانشجویان و کارکنان همراه بود، بیش از 20 نوع غذای محلی و قومیتی عرضه شد .
در پایان در بخش دانشجویان فاطمه کاظمی مقدم ، مهسا نوروزی ، فهیمه گشتاسبی و در بخش کارکنان محدثه پور قنبرزاده برندگان این مسابقه بودند.
گفتنی است این غذا ها براساس ترکیبات غذا ،سلامت غذایی ، طعم و سفره آرایی توسط خانم دکتر سنگ سفیدی مسئول تغذیه دانشکده علوم پزشکی اسفراین داوری شد.

٠٨:٠٦ سه شنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٧ / شماره: ٣٨٠٨ / تعداد نمایش: 129 / گروه خبری: اخبار