اخبار > محصولات تراریخته نمی تواند مشکل غذای جهان را حل کند


ارسال به دوست     نسخه چاپي

 

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

محصولات تراریخته نمی تواند مشکل غذای جهان را حل کند

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت : محصولات تراریخته نمی تواند مشکل غذای جهان را حل کند.

به گزارش وبدا ،رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی دانشکده علوم پزشکی اسفراین در دوره آموزشی آشنایی با محصولات  تراریخته گفت : محصول تراریخته یعنی محصولی که  دست‌کاری ژنتیک اعم از پوشاک و تغذیه در آن ایجاد می شود و به عبارتی ساختار ژنتیکی آن ‌ها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته و یک خصوصیت ویژه در محصول ایجاد یا یک خصوصیت از آن حذف شده باشد که این تغییر هرگز در طبیعت رخ نمی دهد.

مهندس عظیم دست بند محصولاتی همچون سویا ، ذرت ، کلزار ، کانولا و روغن آفتابگرادان  را از محصولات تراریخته نام برد و افزود : این محصولات دارای برچسب GMO هستند که باید در هنگام مصرف به آن دقت کرد.

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی اسفراین با تاکید بر کمتر استفاده کردن مردم از این محصولات گفت : بیش از 90 درصد روغن های نباتی وارداتی محصول تراریخته هستند.

گفتنی است این دوره آموزشی با حضور دکتر نادر نیک پرست معاون بهداشت و جمعی از کارکنان دانشکده علوم پزشکی اسفراین و کارکنان جهاد کشاوری اسفراین به همت مدیریت غذا دارو برگزار شد.

١٤:١٢ دوشنبه ٣٠ دی ١٣٩٨ / شماره: ٦٠٥٨ / تعداد نمایش: 236 / گروه خبری: اخبار