

دانشکده علوم پزشکی اسفراین
آغاز نظارت های ماه رمضان تیم های بهداشتی
به گزارش وبدا ، مدیر گروه مهندسی سلامت محیط وکار دانشکده علوم پزشکی اسفراین از آغاز برنامه مهندسی بهداشت محیط در رمضان 1401 و تشدید نظارت بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن دراین ماه خبر داد .
مهندس سعید بخشنده نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و جلوگیری از بروز بیماری های انتقالی از آب وغذا را هدف از اجرای این طرح عنوان کرد و افزود : در این نظارت ها 3 تیم دو نفره فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه طرح مهندسی بهداشت محیط در رمضان 1401 از روز گذشته در اسفراین همزمان با سراسر کشور آغاز شده است گفت : مساجد ، اماکن برگزاری مراسم و مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی ، فروشگاهها ، مراکز تهیه و عرضه آش ، حلیم ، کله پزی ، نانوایی ، مراکز تهیه زولبیا و بامیه از اماکنی هستند که رعایت اصول بهداشتی در آنها بازرسی و ارزیابی می شود.
مدیر گروه مهندسی سلامت محیط وکار دانشکده علوم پزشکی اسفراین از همشهریان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف با سامانه 190 تماس بگیرند.
١٤:٠٦ دوشنبه ١٥ فروردين ١٤٠١ / شماره: ٧٣٤٧ / تعداد نمایش: 136 / گروه خبری: اخبار