اخبار > آلودگی انگلی جگر گوسفند را جدی بگیرید


ارسال به دوست     نسخه چاپي

 

دانشکده علوم پزشکی اسفراین

آلودگی انگلی جگر گوسفند را جدی بگیرید

به گزارش وبدا ، این روزها روند کشتار دام سبک در منزل افزایش چشمگیری داشته است که موجب می شود برخی بیماری ها از تب کریمه کنگو گرفته تا میل کردن جگر آلوده گوسفند در برخی منازل مشاهده شود.

کارشناس بیماری های دانشکده علوم پزشکی اسفراین با بیان اینکه در روزهای اخیر موارد متعددی از آلودگی انگلی جگر گوسفند مشاهده شده است گفت : از خوردن جگر خام گوسفند به شدت پرهیز کنید.

حسین ابراهیم زاده با تاکید بر اینکه جگر حتما باید مغز پخت شود و هرگز نیمه خام یا آبدار مصرف نشود افزود : آلودگی انگلی جگر گوسفند در بسیاری از موارد با چشم غیر مسلح و توسط افراد عادی تشخیص داده نمی شود.

وی از مردم خواست برای حفظ سلامتی  به هیچ عنوان دام را در معابر عمومی و منزل ذبح نکنند و برای پخت و پز جگر خام حتما از حرارات بالا به مدت طولانی استفاده شود. 

١٠:٠٥ چهارشنبه ١ تير ١٤٠١ / شماره: ٧٥٢٨ / تعداد نمایش: 60 / گروه خبری: اخبار