اخبار > کارخانه آرد والسی مطهر اسفراین به عنوان واحد تولیدی برتر


ارسال به دوست     نسخه چاپي

 

کارخانه آرد والسی مطهر اسفراین به عنوان واحد تولیدی برتر

 

در مراسمی  از کارخانه آرد والسی مطهر اسفراین به عنوان واحد تولیدی برتر قدردانی شد.

به گزارش وبدا ، مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسفراین در مراسم تقدیر از واحد های تولیدی برتر این شهرستان  با بیان اینکه مسئله غذا منحصر به یک واحد تولیدی نبوده و تمامی نهاد ها به خصوص سازمان غذا و دارو  در این مسئله مهم دخالت دارند گفت : کارخانه آرد والسی مطهر اسفراین  با گذراندن شاخص های ارزیابی سازمان غذا و دارو از جمله امتیاز بالادر شاخص PRPS ، ارتقای   GMP کارخانه ، کیفیت و ارتقا محصولات تولید ، بهسازی واحد تولیدی و همکاری مناسب با مدیریت غذا و دارد  به عنوان واحد تولیدی برتر اسفراین معرفی شد.

خانم دکتر مرضیه  اسماعیلی مقدم با بیان اینکه ارزیابی استانداردها در واحد های تولیدی بر عهده مسئولان فنی آنهاست افزود : خانم شهره میرزایی و خانم طاهره محرمی نیز با کسب امتیاز های خوب در 40 شاخص ارزیابی به عنوان مسئولان فنی برتر معرفی شدند.

  وی از ارزیابی و نظارت های مستمر تیم های مدیریت غذا و دارو از واحد های تولیدی غذا و بهداشتی خبر داد و افزود : خوشبختانه تاکنون واحدی نبوده است که به دلیل عدم رعایت استاندارها به تعطیلی کشانده شود.

مهندس عظیم دست بند رئیس اداره غذا مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسفراین هم در این مراسم بر اهمیت کاهش مصرف قند، نمک و چربی در سبک زندگی تاکید کرد و گفت : نشانگر رنگی تغذیه ای و تغییر سبک زندگی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی با هدف حفظ و ارتقای سلامتی بسیار مورد تاکید است.

 

 

 

١٢:٥٠ چهارشنبه ١١ آبان ١٤٠١ / شماره: ٧٨٢٧ / تعداد نمایش: 190 / گروه خبری: اخبار